Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Маніфест

img-1

Вітаємо, друзі!

Досить довгий час ви не чули новин від нашої команди, але весь цей час ми не припиняли займатися створенням нашого шедевра.

У 2017 році ми побачили світ з гаслом “Браузер-антидетект нового покоління” і перевернули ринок інноваційним та якісним продуктом, який пропонував справедливу ціну та надавав можливості, з якими було неможливо не зважати.

Все те, що зараз є стандартом індустрії, було створено саме тут. Автоматична установка гео, прогріватор, людиноподібне введення, емуляція мобільних пристроїв - все це Сфера.

Чому такий бурхливий розвиток зупинився?

Настав час відповісти на це питання, і ми хочемо бути чесними з вами.

На тлі приголомшливого успіху в команді відбулися розбіжності, ідеологи та розробники проекту розійшлися через внутрішні суперечності. Загальновідомо, що Сфера перестала розвиватися з початку 2019 року і лише мінімально підтримувалась – і це наслідок озвученої причини.

Ні, звичайно, ми, як ідейні автори проекту, намагалися продовжити рух уперед і кілька разів намагалися перезапустити розробку улюбленого продукту, але ці спроби з ряду причин не давали гідних результатів.

З того часу витекло багато води, і ми займалися іншими проектами - деякі з них досить успішні і ви напевно знаєте їхнє ім'я, але в цій історії це не має значення.

Завжди дуже складно починати спочатку, особливо коли йдеться про високотехнологічні продукти, але ми не могли вчинити інакше. Нам було цікаво дивитися на появу та розвиток проектів, які будувалися на тих самих базисах, які були закладені нами та ставали успішними, а деякі навіть і не приховували того, де черпали своє натхнення.

Довгий час ми були в тіні і думали, чи варто повертатись. Ключовим фактором у прийнятому рішенні стало те, що Сферу знають, Сферу пам'ятають і люблять і величезна кількість людей хотіли отримати новий продукт.

Тепер ми знову тут. Ця історія вже не про гроші. Це історія про гордість, натхнення та бажання давати користувачам найкраще з можливого.

Все та ж команда ідеологів з 2017 і нова, молода і палаюча команда розробників, шестирічний досвід, розуміння десятків тисяч наших користувачів плюс щире бажання творення.

У ніші браузерів для професійної роботи давно не відбувалося якихось відчутних проривів і дефіцит цікавих ідей. Сьогодні буквально щотижня виходять чергові проекти без імені та філософії, сподіваючись зрубати легких грошей. Вони схожі один на одного, як близнюки, тому що їхня суть полягає в порожньому копіюванні найлегшим шляхом. Ви самі бачите це і, напевно, розумієте, про що мова.

Тому з самого початку розробки ми поставили собі за мету винайти антидетект заново.

І ось, через 6 років, ми знову представляємо вам Браузер-антидетект нового покоління, який створений з величезною любов'ю та увагою до дрібниць. Сфера повертається з тими самими фундаментальними принципами – не копіювати, а творити. Привнести нове та дати користувачам найкращі рішення. Відкрити нову епоху, зберегти своє обличчя за часів безликих клонів.

Це закінчений продукт еволюції та нашого з вами спільного дорослішання, 6 років досвіду та інновацій, аналізу тисяч відгуків від користувачів та тисяч годин написання коду професіоналами, які справді люблять свою справу.

Зустрічайте Linken Sphere 9 Evolution!

Ще ніколи користуватися антидетектом не було так легко та ефективно. Ми відкриваємо нову епоху, привносячи цілу низку інновацій та виробляючи епохальне зниження порога входження в роботу з якісним антидетектом.

Документація для нового проекту була написана всього за кілька годин - а це означає, що якісно та швидко освоїти продукт зможе навіть людина, яка не має досвіду роботи з подібними програмами.

Для тих, хто вже звик до використання сучасних антидетектів адаптуватися ще простіше - тут все дуже схоже на те, як ви звикли, але набагато краще. Ви і самі напевно відчуєте різницю з тим, що бачили до цього, і зробите дуже важливий висновок - цей продукт має душу і власне обличчя!

То про які інновації йдеться?

Сфера створює тренди. Вперше в індустрії, Linken Sphere 9 це:

  • Два режими роботи вбудованого антидетекту
  • Гібридний режим з адаптивним налаштуванням конфігурації
  • Можливість швидкого перемикання між встановленими налаштуваннями зі створенням сесій в один клік
  • Робочі столи з налаштуваннями командного доступу
  • Розумне керування вікнами реального Chrome
  • Феноменально швидка та ресурсоефективна технологія роботи
  • Масовий імпорт облікових записів з файлів та папок
  • Масове створення сесій на основі встановлених налаштувань з масовим імпортом Cookies
  • Гнучка система кастомізації інтерфейсу
  • Звуковий супровід

А тепер докладніше:

Chromium-based

Сфера більше не використовує двигун QT WebEngine, переїхавши на повноцінний Chromium. Це дозволило вирішити низку проблем та обмежень функціоналу. Тепер користувачам доступний весь коробковий функціонал оригінального Chrome з можливістю використовувати розширення, закладки, стартові сторінки та якісне збереження паролів.

І це є у всіх сучасних рішеннях над ринком. Правильно, але:

Chromium це справді гігантський проект, і глибока кастомізація потребує величезних ресурсів та зусиль, високого рівня та інтелекту у розробці, тому в більшості випадків ми спостерігаємо клонування вікон без можливостей взаємодії.

Взаємодія у переважній більшості випадків будується лише на можливості запустити та зупинити це вікно, яке живе своїм життям.

Саме така архітектура еволюційно виявилася найбільш затребуваною та життєздатною. Так, це дуже незручно за одночасної роботи з великою кількістю сесій. Так, це створює безладдя. Тим не менш, це швидко і стабільно, ядро браузера дуже легко оновлювати і такий підхід дає набагато більше можливостей.

Але ключовою особливістю Сфери завжди були зручні вкладки, які дозволяли одночасно працювати з кількома сесіями, зручно перемикаючись між ними… Це так.

І тому ми зробили це вперше в промисловості:

Smart window control

Працюйте в мультипотокових вкладках, керуючи реальними вікнами Chrome! Рішення дозволяє зберегти весь потенціал старої доброї Сфери в новій якості - з високою стабільністю, швидкістю і потужним функціоналом. Вперше у світі вам доступне швидке керування безліччю вікон з одного центру керування!

А якщо ви працюєте з кількома моніторами - просто витягніть потрібну вкладку або створіть нове вікно і перенесіть його в потрібне місце.

2

Ймовірно, чудовий рівень контролю вразить вас настільки сильно, що ви не захочете повертатися до застарілих рішень.

Але якщо ви звикли працювати з вікнами, що живуть своїм життям - що ж, можна і так. Вимкніть функцію і працюйте, як завжди. Але й тут ви отримаєте більше!

Кожна сесія, запущена поза режимом розумних вікон так само пов'язана з менеджером сесій, і дозволяє в один клік перейти на основне вікно по натисканню на спеціальну кнопку з логотипом. Колір та ім'я сесії позначені у спеціальній вкладці, а вся необхідна інформація та опис на рівні кліка.

3

Який із режимів ви б не обрали, ви завжди максимально легко і точно контролюватимете ваші сесії, тому що тут є ще дещо:

Інтерактивний Менеджер Сесій

4

Менеджер сесій це основний і найважливіший елемент у кожному антидетекті. І тут все має бути логічним, просто і на своїх місцях. Так от менеджер сесій повністю інтерактивний, логічний, і тут все на своїх місцях.

А ще він феноменально швидкий, який налаштовується, має режим прискорення для роботи на віртуальних машинах і надає можливість швидкого редагування всіх необхідних даних.

Інтуїтивність, стиль, швидкість та функціонал – відчуття від роботи з цим інтерфейсом дуже складно передати, і його краще просто спробувати!

Антидетект – гібрид

5

Насправді технології, які використовуються в антидетектах, досить схожі, і тут суто технічно дуже складно придумати щось нове, тому це було ще одним нетривіальним завданням.

Що таке “справжні відбитки” за словами продавців повітря? Поставте запитання, і перевірте, чи задовольнить вас відповідь. Факт у тому, що опцій у всіх сучасних рішеннях всього дві – ви або використовуєте рідні відбитки, або шум. Рідні відбитки – бани при мультиаккаунтингу, шуми – бани за наявності мінімальних перевірок вашого заліза.

Використання рідних відбитків із зміненими параметрами заліза – варіант, але чи збігнуться вони з реальністю?

У Сфері – так. Ми провели безліч досліджень і дійшли неординарного рішення - ми не будуватимемо підміни поверх реальних відбитків системи, а відтворимо конфігурацію, що повністю збігається з вашими реальними відбитками, але ця конфігурація відрізнятиметься від сесії до сесії, і завжди буде правдоподібною!

Простішими словами - сотні тисяч комп'ютерів з різним, але схожим обладнанням мають однакові відбитки. Проблема в тому, що користувач не може знати про те, яку відеокарту, відмінну від реальної, можна встановити так, щоб її відбитки збігалися зі справжньою. Теоретично це можливо, але для створення кожної нової сесії необхідно вивчити величезну кількість інформації. Деякі з особливо просунутих користувачів завжди використовували подібні хитрощі для отримання найкращого результату. Адже було б чудово, щоб правильне обладнання встановлювалося автоматично, вірно?

Тому ми систематизували безліч даних і розробили нову гібридну технологію антидетекта. Це інноваційне рішення, яке дуже надійне і водночас не вимагає взагалі жодних налаштувань машини, окрім натискання однієї кнопки.

Використовуючи гібридну технологію на маку, ви будете повністю невидимі для антифрод систем, які працюють на підставі визначення заліза вашого ПК. На Windows отримаєте значну перевагу перед традиційними підмінами. В обох випадках ви отримаєте більш вражаючі результати у вашій роботі. І це справжній прорив!

Революційна технологія заснована на процесі, зворотному звичному - не відбитки комп'ютера підлаштовується під антидетект, а антидетект під відбитки комп'ютера, тому вони завжди справжні та правильні незалежно від тестів, кастомізація ж досягається за рахунок параметрів, заміну яких зовсім неможливо визначити - уявіть, що перед вами сотні справжніх комп'ютерів, з якими ви можете працювати лише з однієї програми! Всі вони мають справжні та правильні відбитки, але при цьому – різні параметри!

Провайдери сесій

6

Як правило, кожен професіонал знає, як має виглядати ідеально налаштована сесія. І мова не тільки про конфігурацію – дуже важливим пунктом зручної та продуктивної роботи є встановлення стартових сторінок, закладок, необхідних розширень.

Очевидно, що щоразу вносити зміни вручну не надто зручно. Традиційні шаблони, які вимагають безлічі перемикань для використання безперечно зручніше, але що, якщо потрібен супершаблон - такий, щоб дозволяв у пару кліків налаштувати абсолютно всі потрібні параметри, при цьому міг миттєво перемикатися і використовувався не тільки для створення одиничних сесій, а також для масового створення, імпорту з файлів та папок?

Ми подумали, що це було б вау – і зробили провайдери. Це чудовий функціонал, який у синергії зі швидким та масовим створенням дозволяє вам з мінімумом зусиль відтворювати нічим не обмежену кількість комбінацій налаштувань для того, щоб покрити усі можливі потреби у успішній роботі.

Ви створюєте провайдер з необхідними налаштуваннями і витрачаєте на створення ідеальної сесії лише один клік!

Меню створення сесій

7

Ми довго сперечалися, чи потрібно залишити класичне меню створення сесії, якщо є така чудова річ, як провайдер та швидкий режим, який дозволяє миттєво створювати вже налаштовані сесії. І з огляду на потребу наших користувачів у детальних налаштуваннях та можливостях нашої роботи з ядром Chrome зберегли таку можливість.

Вікно створення сесії по-Сферовськи лаконічно, але тепер ще й максимально інтуїтивно та зручно. Тут немає нічого зайвого – все саме там, де і очікується як досвідченими користувачами, так і новачками. Наприклад, тільки тут ви можете побачити реальну версію браузера (Client Hints) і відредагувати її.

Легко адаптуватися допоможуть також вбудовані підказки, які можна вимкнути у налаштуваннях.

Цікавий факт - підміни відбуваються на такому низькому рівні роботи з ядром, що дозволяють вам змінювати не лише з'єднання, а й конфігурацію безпосередньо під час сесії. Це недосяжно для жодних інших продуктів. При аналізі конкурентів нас дуже здивував той факт, що при зміні, наприклад, проксі в вікні, що управляє, відбувається відображення його установки, але під капотом все також продовжує використовуватися старе з'єднання. У Сфері ви завжди бачите актуальне з'єднання та конфіг. І якщо ви їх бачите в налаштуваннях вашої сесії, значить вони такі і у вікні, що працює.

Масове створення сесій

8

Вам потрібно створити кілька десятків сесій і завантажити в них готові Cookies. Процес обіцяє бути довгим. Знайомо? Але не зі Сферою. Все тому, що тепер ви можете завантажити файли кукіс масово і вам зовсім не потрібно витрачати час на налаштування кожної сесії - достатньо вибрати необхідний провайдер і натиснути лише одну кнопку. Магія, але всі ваші сесії вже готові, а cookies завантажені автоматично.

Масовий імпорт

9

Що робити, коли потрібно завантажити в браузер облікові записи? Довго і нудно налаштовувати кожну сесію і завантажувати в неї файли окремо? Ні. Достатньо завантажити їх у Сферу. Браузер сам знайде та виставить усі необхідні параметри та завантажить Cookies.

Існують два варіанти масового імпорту - з папок та з файлу. Другий варіант ідеально підходить для роботи з обліковими записами Facebook, тому що дозволяє за секунди зробити все те, на що ви звикли витрачати величезну кількість часу. Браузер не тільки автоматично створить сесії з правильними іменами та імпортує куки, але й збереже доступи в описі.

Масові дії

Одночасно керувати безліччю сесій дуже зручно, правда? Особливо коли дії виконуються миттєво. Немає проблем. Тут передбачено величезну кількість масових дій із підтримкою гарячих клавіш. Вони логічні, оптимізовані і дуже швидкі.

Але краще один раз побачити – це вражає.

Робочі столи

10

Працюючи з великою кількістю сесій необхідно якісно групувати їх у тому, щоб у процесі роботи виникало плутанини. Існує безліч простих і звичних рішень, таких як папки, теги і статуси. Але навряд чи це можна назвати зручним. Немає нічого кращого ізольованих робочих просторів для того, щоб різні напрямки роботи не перетиналися.

І тепер вам для цього не потрібно кілька облікових записів - ви можете створювати необмежену кількість ізольованих робочих столів зі своїми сесіями, тегами та проксі. Робота з великою кількістю напрямків в одній програмі ще ніколи не була такою зручною. Але найважливіше, чому робочі столи це дуже круто, полягає в тому, що тут є:

Командна робота

11

Тут відбувається два нововведення. Перше - тепер немає правила роботи одного користувача з одного акаунта. Ви можете працювати командою, використовуючи один обліковий запис - єдиним обмеженням є кількість сесій, яка залежить від обраного командного плану. Кожен користувач одного облікового запису має рівні права і може мати доступ до всіх робочих столів та функцій зі створення та редагування сесій. Загалом, нічого революційного, але зручно та вигідно. Але все найцікавіше далі.

Отже, командна робота. Незалежно від вашого тарифу, тепер ви можете створювати команди і бути запрошеними в них іншими користувачами. Тепер не потрібно займатися ручною передачею сесій та настроюванням прав - все просто і дуже ефективно. Ви можете не тільки гнучко налаштовувати параметри дозволів для користувачів, надаючи їм право на створення та редагування сесій, проксі, тегів та провайдерів – ви можете надавати доступи до різних робочих столів, і це змінює все!

Це неймовірно зручно, тому що маючи всього один обліковий запис ви можете вибудовувати цілі відділи з необхідною ієрархією, і бути впевненими в безпеці даних. При цьому на облікові записи ваших співробітників навіть не потрібно купувати ліцензії!

Власник має можливість доступу до всіх робочих столів і може переносити сесії між ними, регулюючи роботу бізнесу та масштабуючи його у процесі розширення команди. Ще ніколи командна робота не була такою простою та гнучкою. Ми вклали багато інтелекту і сил у розробку цієї концепції, і впевнені, що вона принесе вам чудові результати!

Співробітнику навіть не потрібно купувати ліцензію - достатньо зареєструвати обліковий запис і він може бути запрошений до команди, використовуючи ліміт сесій творця команди.

Швидкість та продуктивність

Особливості архітектури дозволяють назвати нове покоління Сфери найшвидшим і найпродуктивнішим рішенням серед усіх існуючих антидетектів. Розгадка криється в архітектурі - всі інші продукти побудовані за принципом використання JS на вікні управління та запуску окремих процесів Chromium, що збільшує навантаження на систему і не дозволяє повноцінно взаємодіяти із запущеними сесіями під час їхньої роботи.

Архітектура Сфери побудована інакше - тут широко використовується C++ скрізь, де це можливо, а запущені сесії відносяться до основного процесу, що дає значну економію ресурсів, швидкодію та можливість глибокого управління підмінами.

Безпека

Ми виступаємо за етичне використання наших продуктів. У той же час ми ніяк не можемо впливати на використання Сфери. Всі хмарні дані надійно зашифровані, і навіть ми не маємо доступу до них. Ми з вами вже більше 6 років і за цей час жодного кілобайта даних наших користувачів не було скомпрометовано. Жодного злому та витоку.

Але тим, хто максимально турбується про свою безпеку, краще вірити тільки собі - тому ви можете відключити синхронізацію даних із сервером - при локальному зберіганні вони будуть додатково захищені.

Так, ми також шифруємо дані користувачів. Так, це безпечно.

Крім того, Сфера є єдиним із сучасних антидетектів, який підтримує повноцінну роботу Safe Browsing, що дозволить вам бути в безпеці, переходячи за сумнівними посиланнями.

Кастомізація та мультимовність

We speak your language Мы говорим на вашем языке Ми розмовляємо вашою мовою Nous parlons votre langue Hablamos tu idioma Falamos a sua língua 我们说您的语言

Ми не лише говоримо, а й показуємо. 4 базові теми, 9 акцентних кольорів на вибір для того, щоб ви могли вибрати тему саме під ваш смак та настрій. Кастомізуйте свою Сферу так, як ніколи раніше - хоч би яким був ваш вибір, ви напевно отримаєте найстильніший браузер-антидетект із усіх існуючих рішень! А Сфера автоматично встановить колір вікна сесії в залежності від обраної теми (так, ми заморочилися навіть із цим).

Вбудовані платежі

Переходи на сайти не надто зручні. Набагато краще робити все необхідне всередині програми - тому тепер оплата та продовження ліцензії доступні безпосередньо у програмі. Контролюйте продовження ліцензії, дивіться на динаміку оплат і розраховуйтесь так, як вам зручно – підтримується понад 100 різних криптовалют, включаючи найанонімніші рішення!

Тарифи

Найсправедливіша тарифікація серед існуючих рішень. Серйозно – Порівняйте самі. Ми не ділимо користувачів на сорти та не обмежуємо функціонал залежно від типу ліцензії.

Все, що вам потрібно це вибрати кількість сесій, що використовуються - незалежно від обраної ліцензії ви отримаєте все краще і відразу. Тривалість ліцензії впливає на додаткові знижки та ніяких головоломок!

Резюмуючи

Linken Sphere Evolution це:

  • Найстильніший, швидкий і продуктивний браузер-антидетект
  • Найбільш технологічні заміни з реальними відбитками
  • Прекрасний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з можливістю кастомізації
  • Чудова швидкість створення та підготовки сесій до роботи
  • Гнучкі можливості масового створення та імпорту даних
  • Найбільш гнучкі командні налаштування
  • Різноманітність інноваційних рішень
  • Прекрасна організація робочого простору
  • Справедливі та вигідні тарифи для побудови команд будь-якого масштабу

Насправді новий продукт настільки приголомшливий, що про нього можна було б написати новелу, але читання лонгридів у 2023 році це саме по собі подвиг, а ми впевнені, що власний досвід нездатний замінити жоден, навіть самий надихаючий текст.

Крім того, ми з великою повагою та теплотою ставимося до всіх наших користувачів, які буквально роками чекали від нас епохального повернення. Тому ми запускаємо Legacy Program - якщо ви хоч раз за 6 років були оплаченим користувачем Сфери, то автоматично отримаєте 2 місяці безкоштовної роботи та довічну знижку, встановивши нову програму та пройшовши швидку процедуру актуалізації облікових даних. Все, що вам потрібно - увійти під старими даними у свій обліковий запис.

Відповідаючи на запитання наперед - ми не відновлюємо втрачені паролі з метою безпеки. Але після актуалізації даних ви можете змінити пароль самостійно.

Ні, дані сесій зі старої версії автоматично перенести неможливо, адже нова програма побудована зовсім інакше. Але такий шлях.

Скільки часу триватиме підтримка старої версії?

Підтримка старої версії офіційно припиняється з цього моменту. Постарайтеся оперативно перенести ваші дані шляхом експорту-імпорту Cookies, щоб не втратити їх.

Як часто будуть оновлення?

Найчастіше, ніж виходять нові версії ядра. Попереду багато роботи - очевидно, що при зростанні кількості користувачів будуть знайдені баги, які не були помічені під час тестування і ми робитимемо проміжні оновлення. Це як інтерфейсу, і роботи програми “під капотом”.

Команда в грі та нашим завданням є доставка вам найсвіжіших версій движка, забезпечення надійного та комфортного використання нашого улюбленого продукту.

Про підтримку

Наша підтримка завжди відрізнялася чуйністю та увагою до користувачів, і ми вірні цій традиції. Ми готові допомогти розібратися в проблемах та знайти рішення у будь-якій ситуації. До того ж, підтримка тепер на відстані всього одного кліка – достатньо натиснути на іконку у менеджері сесій – і ви на зв'язку.

Основний телеграм канал для публікації оновлень: t.me/lsapp

Основний контакт підтримки: t.me/lscrew

Рекомендуємо пройти вбудований гід та ознайомитися з новітньою інтерактивною Документацією для отримання всеосяжної інформації про можливості продукту, а також переглянути навчальні відеоролики з Бази знань

Ми наполегливо рекомендуємо використовувати програму як основний канал комунікації з підтримкою, щоб уникнути будь-яких шахрайських дій. Популярність наших продуктів призвела до появи величезної кількості фейків та шахраїв, які нікуди не поділися. Використовуючи вбудований чат, ви гарантовано захищені від будь-якого обману.

Як і раніше - ми не приймаємо платежі ніде, крім вбудованої в браузер платіжної системи (раніше сайт), не проводимо навчання, не продаємо жодних товарів. Все, що ми робимо - створюємо найкращий у світі антидетект.

Сфера завжди мала приголомшливу ефективність, і це добре знайоме всім, хто пам'ятає ті самі old good days. Сьогодні ми повертаємось до вас з інноваційним інструментом і віримо, що саме він стане вашою улюбленою зброєю!

Evolution вже доступний для завантаження під Windows та MacOS, версія для Linux дуже скоро

Ми вдячні всім, хто вірив у нас і чекав на цю подію!

Екіпаж Linken Sphere просить вас зайняти ваші місця.

Ми розпочинаємо нову історію!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere