Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Linken Sphere v9.1.15

На ваші прохання ми повернули всіма улюблений менеджер Сookies! Тепер для того, щоб детально переглянути записи або внести зміни не потрібно робити зайвих рухів з вивантаженням - все так, як і має бути:

img-1

Продовжуючи тему кастомізації та налаштування інтерфейсу було додано чудову функцію ручної установки ширини блоків даних - тепер ви можете не тільки міняти колонки місцями і приховувати їх, але й вибирати зручний для себе формат їх ширини, що робить використання чудового менеджера сесій ще зручніше:

img-2

Достатньо просто зайти в меню редагування колонок і налаштувати все саме так, як ви хочете - навіть ширину всього поля контенту в цілому:

img-3

Додано можливість імпорту Cookies без значення expired, нові формати json та можливість масового очищення місця на диску від вже неіснуючих сесій:

img-4

Внесено зміни до механізму збереження даних. Це має збільшити швидкість закриття та вирішити проблему з можливими крешами при зупинці або переносі між робочими столами великої кількості сесій. Крім того, було виправлено ряд дрібних багів.

Вже ведеться робота над оновленням двигуна до 120 версії Хрома, на фінальній стадії реалізація мобільних конфігурацій.На підході ще кілька унікальних ідей.

Дякую за зворотний зв'язок!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere