Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

6 місяців Еволюції

img-1

Вітаємо, друзі! Ось уже цілих 6 місяців минуло з моменту повернення Сфери у гру. Це багато і мало водночас. З одного боку, 6 місяців це досить суттєвий термін, з іншого - ми майже не помітили цього часу, без зупинки працюючи над покращенням улюбленого продукту.

Хоча, неможливо не помітити випуск 24 оновлень, майже кожне з яких давало відповідь на запит нових можливостей та розширювало визначний функціонал.

У середньому 3 оновлення на місяць - ковток свіжого повітря на ринку, який давно завмер в очікуванні незвичайних ідей та нових можливостей. Могли помітити ви і ще одну тенденцію - ми посунули ринок і конкуренти почали намагатися розвивати свої продукти після затишшя. Від цього виграють усі, насамперед ви - користувачі антидетектів.

Це радує нашу команду - те, що наші ідеї копіюють дає відчуття переваги та бажання робити ще крутіші речі. Конкуренція – двигун прогресу, а для нас ще й захоплююча гра, в якій ми відчуваємо сили для того, щоб задавати тренди. Коли за нами повторюють, ми розуміємо, що бачимо далі.

Нове покоління Сфери з моменту виходу надавало багато унікальних можливостей. Ми не зупинилися на цьому і за 6 місяців з моменту релізу додали величезну кількість нового функціоналу:

  • Підтримка вбудованих TOR з'єднань
  • Вбудована підтримка перевірка якості проксі
  • Вбудований лічильник використаних проксі
  • Браузерний веб-емулятор мобільних пристроїв
  • Кошик сесій
  • Локальне API
  • Інтеграція з менеджером Facebook
  • Логи дій у сесіях
  • Додаткові можливості налаштувань під час роботи з командами
  • Розширене налаштування робочої області
  • Менеджер Cookies
  • Копіювання проксі між робочими столами
  • Експорт проксі у вигляді файлу
  • Пошук робочого столу під час перенесення сесій
  • Швидке очищення з'єднань, що дублюються, в менеджері проксі
  • Розширені опції прогріву
  • Масова установка проксі у сесії
  • Таймери роботи з сесією та часу прогріву, що залишився.
  • Масове завантаження користувацьких розширень
  • Вбудований перекладач
  • Розширена локалізація

І це не кажучи про десятки дрібніших покращень та змін, постійну роботу над покращенням антидетекту та стабільності програми. За півроку, що минули з моменту релізу, команда розробки закрила більше 1000 завдань різної складності та обсягу. Втім, ви, напевно, все бачите самі.

Проте, інновації та швидкий розвиток неминуче ведуть до підвищених ризиків технічних проблем. Наші користувачі умовно поділені на два табори – одні хочуть подальшого розширення функціоналу, інші – максимально стабільної роботи вже існуючих функцій. Ми хочемо задовольнити всіх і кожного, тому змушені балансувати між амбіціями у створенні інновацій та бажанням забезпечити лампову стабільність.

Це складно. Для нас очевидно, що на даний момент у гонитві за розвитком у Сфери справді існують певні проблеми зі стабільністю. Частина користувачів не стикаються з ними на регулярній основі, але частина також регулярно відчувають незручності.

Сфера є лідером ринку як і кількість інновацій, що впроваджуються - продукт розвивається найбільш швидкими темпами серед усіх існуючих в ніші продуктів. Ми налагодили режим швидких оновлень ядра, але очевидно поступаємося деяким топовим рішенням щодо стабільності. Це логічно з урахуванням того, що підтримувати їх продукти стабільними, не розширюючи його функціонал набагато простіше, але це не є виправданням для нас.

Незважаючи на постійні виправлення помилок, глобально ряд проблем зберігається і це те, що може заважати отримувати максимальну насолоду від найбільш технологічного продукту в індустрії. Вибрана архітектура, завдяки якій можливий популярний і улюблений режим SWC, як і оновлення даних конфіга в реальному часі сама по собі була дуже сміливою - так ніхто не робив до нас. А це саме те, що на відміну від інших продуктів дозволяє, наприклад, отримувати актуальний WebRTC і геопозицію при зміні IP навіть на сесії, що працює.

Закономірно, що ми зробили низку помилок, які подекуди призводять до проблем у роботі програми. 6 місяців зворотного зв'язку та постійного збору інформації дозволили нам повністю усвідомити причини всіх можливих проблем, і ми маємо рішення.

Зараз ми працюємо над переходом до нового покоління продукту, який складатиметься з декількох етапів. Незабаром у реліз потрапить оновлена архітектура, яка змінить принцип взаємодії з серверами, дозволивши у рази знизити витрати трафіку на оновлення інформації. Це дозволить прискорити швидкість роботи програми для всіх користувачів, а особливо для тих, хто використовує слабке або нестабільне інтернет-з'єднання. Також будуть змінені принципи роботи з даними, що дозволить знизити навантаження на комп'ютер – що особливо відчутно на слабких та віртуальних машинах, уникнути будь-якої можливої проблеми зі втратою даних навіть при несподіваному завершенні роботи.

Але це не все. Ми готуємо зміни архітектури керуючого вікна та вікон браузера таким чином, щоб завершення роботи окремого вікна не впливало на інші сесії та програму загалом. Було б простіше зробити, як у всіх і позбавити вас частини можливостей взаємодії з працюючим профілем, але це не наш шлях. Ми в рази знизимо можливість помилок без урізання вже звичного та улюбленого функціоналу програми.

9 покоління незабаром завершить цикл розробки легендарного браузера та історія почне свій шлях заново. Незабаром світло побачить нове покоління продукту - краще, ніж усе, що ви знаєте. Краще, ніж будь-коли в Сфері. Квінтесенція зусиль нашої команди за майже 7 років досвіду та інновацій.

І це не кажучи про решту проривних ідей, які реалізовуються прямо зараз. Команди розвитку та покращення якості працюють паралельно. Ми хочемо, щоб, використовуючи Сферу, ви були впевнені в тому, що зробили кращий вибір і отримуєте краще. І щодня докладаємо для цього максимум зусиль.

Дякую що ви з нами. Ми цінуємо кожного із вас!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere