Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Linken Sphere v9.4.23

img-1

Вітаємо, друзі! Цілих три тижні від нас не надходило проміжних оновлень. А що це говорить? Правильно - до Сфери завезли безліч нових корисних функцій та вилікували низку проблем, а також покращили антидетект. Поліпшення роботи підмін торкнулося як частини, пов'язаної з відбитками браузера, так і мережі - тепер використовується нова заміна WebRTC.

У новій версії ми також приділили увагу якості роботи з розширеннями, уможлививши синхронізацію розширень, встановлених вручну. Але не стали обмежуватися на цьому, додавши ексклюзивну можливість щодо їх встановлення. Поліпшили якість командної роботи, додали більше інформації про проксі, прокачали нотатки і внесли ряд невеликих доробок в інтерфейс.

А тепер докладніше:

Масове завантаження розширень користувача

img-2

Встановлення власних розширень з архіву зручно. Але що, якщо розширень багато – завантажувати їх по одному? Ні. Тому що вперше в промисловості ми реалізували можливість масового завантаження розширень! Просто виберіть потрібні розширення та завантажте їх традиційним способом або перетягніть у вікно. Готово! Масовий імпорт розширень доступний як для створення окремої сесії, так і для налаштування провайдера, що дозволяє знизити витрати часу на розгортання робочого простору. Все, як ми любимо, і за що ви любите Сферу. Як би ви не встановлювали розширення, їх буде синхронізовано.

Історія з'єднань

img-3

У якому напрямку ми не працювали - проксі це те, що ми використовуємо щодня. І дуже важливо мати максимум інформації про те, із чим ми працюємо. Нещодавно ми представили інноваційну функцію вбудованої перевірки проксі, а тепер розширюємо функціонал, додавши можливість бачити історію ваших з'єднань. Тепер ви завжди знаєте, як давно було встановлено з'єднання в кожній з ваших сесій.

Відображення IP разом з ім'ям проксі

img-4

За побажаннями користувачів ми внесли зміни до інтерфейсу, які дозволяє вам бачити IP-адресу вашого проксі навіть у випадку, якщо ви використовуєте ім'я для його позначення. Це дозволить точно бути впевненими в тому, що при натисканні кнопки зміни IP операція пройшла успішно і встановлена саме та адреса, яка вам потрібна.

Пошук країною при виборі безкоштовних проксі

img-5

Вбудовані проксі здобули велику популярність серед наших користувачів, тому безумовно важливою є висока зручність при роботі з ними. На ваші прохання було додано швидкий пошук по країні - більше не потрібно перегортати список для того, щоб вибрати потрібну локацію.

Створення робочих столів під час додавання учасника команди

img-6

Командний функціонал Сфери є прикладом для наслідування та прикладом продуманого та якісного рішення. Тим не менш, тут не обійшлося без помилок - при створенні команди та додаванні нового учасника раніше потрібно вийти з меню команди і перейти на робочий стіл для додавання нових робочих просторів. Це було незручно, тому ми виправили логіку додавання нових робочих столів до команди. Точніше, доопрацювали її. Тепер можна додавати нові робочі столи безпосередньо під час додавання нового учасника. І це справді зручно.

Розширений текстовий редактор

img-7

Ми регулярно використовуємо нотатки для того, щоб зберігати важливу інформацію, що стосується сесії. Іноді цю інформацію необхідно виділити, що раніше було неможливо. Ми допрацювали текстовий редактор і тепер ви можете форматувати текст зручним для вас чином. Це може бути корисним як для структуризації матеріалу, так і у випадку, якщо вам потрібно додатково виділити сесію для учасника вашої команди.

Можливість ручної установки Do Not Track

img-8

Можливість відключення відстеження не є надто важливим налаштуванням і раніше цей параметр встановлювався автоматично. Тим не менш, ви дуже часто ставили питання щодо того, як працювати з Do Not Track, чи можна вимкнути чи навпаки включити його. У даному релізі ми приділили велику увагу різним параметрам антидетекту, тому на шляху вирішили винести це налаштування в окрему функцію, яка дозволить ще більше кастомізувати ваші сесії за вашим бажанням.

Повний чейнджлог:

Поліпшено:

  • Покращена робота підмін Canvas та WebGL
  • Поліпшено заміну WebRTC. Нова технологія найбільш гнучко перекриває можливі витоки, зберігаючи працездатність більшості типів безпечних з'єднань
  • Покращена заміна параметрів екрана на MacOS
  • Поліпшено логіку роботи тегів
  • Розширено функціонал опису

Додано:

  • Додана можливість масового завантаження користувацьких розширень
  • Додана синхронізація розширень, встановлених вручну
  • Додана історія з'єднань у сесії
  • Додано пошук по країні при виборі локації для безкоштовних проксі
  • Додана можливість створення робочого столу при додаванні учасника команди
  • Додано відображення вихідного IP під час використання імені проксі
  • Додана можливість ручної установки Do Not Track
  • Додані нові таймзони для правильної установки геопозиції
  • Додана підтримка нового формату для швидкої вставки проксі

Виправлено:

  • Виправлена можлива проблема з білим екраном під час запуску програми
  • Виправлена можлива втрата вкладок після прогріву сесії
  • Виправлений баг з подвійним кліком для вибору меню в сесіях, які розташовані в нижній частині робочого столу
  • Виправлено небажане розлогінування на macOS у разі втрати з'єднання з Інтернетом
  • Виправлені креші при використанні проксі з певним гео (наприклад, Мексика)
  • Виправлено можливий баг із візуальним статусом валідації після встановлення нового проксі
  • Виправлено можливий баг із валідацією проксі після зміни провайдера під час створення нової сесії
  • Виправлено баг із запуском сесії через API після зміни проксі
  • Виправлено помилкове спрацювання Windows Defender на мережеву бібліотеку після оновлення клієнта
  • Виправлено 7 патернів, що призводять до креш програми
  • Виправлено ряд дрібніших багів

Ми вже тестуємо оновлений до 123 версії двигун Chrome. У зв'язку з великою кількістю нових функцій ми розбили оновлення на дві частини, щоб забезпечити вищу стабільність роботи програми та виключити можливі помилки. Крім того, на фінальній стадії розробки знаходяться інші корисні та очікувані функції – наприклад, кошик.

Наша команда щиро дякує всім користувачам, що беруть участь у розвитку проекту – завдяки вашій підтримці Сфера завжди буде на крок попереду!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere