Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Linken Sphere v9.1.19

Уважно прислухаючись до ваших побажань і продовжуючи пошук рішень для покращення інтерфейсу ми додали відразу кілька важливих нововведень. по сторінках, адаптуючись під фізичний розмір екрана. Для перемикання між групами вкладок можна використовувати елементи візуальної навігації:

img-1

Ви можете перемикатися між відкритими вікнами за допомогою бічних кнопок миші, що значно полегшує навігацію у разі роботи з безліччю вкладок. Достатньо навести курсор в область керування і можна швидко виконати перемикання на потрібну сесію в межах вкладок, що відображаються:

img-2

У менеджері Cookies додана можливість швидкого пошуку та масової зміни необхідних параметрів, що ще більше покращить зручність взаємодії з ним:

img-3

У проксі менеджері також відбулися корисні зміни.

Тепер ви можете копіювати проксі між вашими робочими столами:

img-4

І експортувати вміст проксі менеджера у вигляді файлу:

img-5

Завершується робота над оновленням двигуна до 120 версії Хрома, на фінальній стадії реалізація мобільних конфігурацій. На підході ще кілька унікальних ідей, які будуть доступні вже в найближчому оновленні.

Дякую за зворотний зв'язок! пропозиції важливі для нас, і нам не байдуже!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere