Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

7 років Сфері

img-1

Вітаємо, друзі!

Рівно 7 років тому ми відкрили нову сторінку індустрії, випустивши першу публічну версію Linken Sphere. Всі ці роки на нас дорівнювали, а ми надихали колег по цеху і досі не слідуємо трендам, а створюємо їх.

Рік тому ми обіцяли, що продукт нового покоління не буде схожим на те, що існує на ринку, і дотримали слова. Ми раді, що повернення Сфери викликало високий інтерес та сприяло пожвавленню ринку, а ви оцінили все до єдиної інновації, яку ми вклали у улюблений продукт.

З першого дня і по сьогодні нашим двигуном та головною мотивацією є ви - користувачі Сфери. Саме ви даєте нам напрямок для розвитку, вказуєте на помилки та недоробки, вірите нам! А ми з вами вже 7 років, залишаємося з вами і працюємо для вас – бо без вас нічого з цього не мало б сенсу. Ми цінуємо та любимо вас!

А що ж зараз? А прямо зараз, святкуючи чергові роковини улюбленого продукту, ми готуємося до справжньої Ево Революції, яка вплине на бачення того, як має виглядати флагманський антидетект. Знову.

Ви, напевно, помітили, що в останні пару місяців поменшало оновлень. Але це не через літню спеку та відпустки - з моменту релізу 9 версії ми збирали відгуки та аналізували власні помилки. І вже кілька місяців наполегливо створюємо браузер нашої мрії – досконалий продукт, яким його бачимо ми та найкращий інструмент, яким його хотіли б бачити наші користувачі.

Ми анонсуємо завершення життєвого циклу 9 покоління Сфери та готуємо ще одну нову сторінку в індустрії!

У день семиріччя ми даруємо 7 безкоштовних днів використання всім активним користувачам продукту.

Вже 84 місяці онлайн. Дякую що ви з нами!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere