Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Чому Сфера?

Зараз стало дуже популярним влаштовувати порівняння у стилі Браузер A проти Браузера Б, де багато хто з учасників ринку прагнуть донести інформацію про цілу купу своїх переваг перед конкретним конкурентом. Чесно кажучи, більшість цих переваг є надуманими і є справою смаку. Ми хочемо бути в тренді, але не бачимо сенсу ставити себе поряд з жодним із популярних рішень, тому підійдемо до питання комплексно. Тим часом у Сфері є безліч справді унікальних можливостей, і зараз ми розповімо про них докладніше. Альтернативною назвою цієї статті було б “Сфера проти всіх”.

img-1

Дуже часто порівняння будуються навколо розташування кнопок та заповненості інтерфейсу. А оскільки завезення нових функцій строго обмежений, то однією з основних гордостей авторів є ще й "швидкість оновлення двигуна", що при стабільній відсутності змін у функціоналі програми є максимально банальною операцією, яка при правильному підході вимагає лічені години на реалізацію. Тому в цьому огляді ми майже не говоритимемо безпосередньо про антидетект, а розповімо про функціональні можливості.

На наш погляд, на ринку повністю відсутній розвиток та інновації. При цьому за принципом "працює - не чіпай" широко використовуються застарілі неоптимізовані інтерфейси без функціональної продуманості. І це навіть не кажучи безпосередньо про технології заміни відбитків. Розбиття списку профілів на сторінки та кнопка ручного оновлення дашборду у 2024 році, серйозно? Багато людей все ще платять гроші за застарілі продукти через звичку та небажання розбиратися в новому.

Нагадаємо, що всі базові сьогодні для подібних продуктів речі, такі як прогрівання, людиноподібне введення, вбудована перевірка проксі, автоматична установка геопозиції, і навіть автоматизація в антидетекті були створені саме тут. І сьогодні Сфера продовжує бути локомотивом інновацій, тож за нами підглядають. З моменту релізу нової версії ми з усмішкою наголосили на тому, як у деяких конкурентів з'явилася подоба гібридного антидетекту, хтось терміново розпочав покращення командної роботи і додав перевірку проксі на чистоту або вперше за багато років впровадив вступний гід, а хтось прийшов до системи бонуси для користувачів. Не сумніваємося, що запозичення продовжаться.

Чому з усмішкою? Тому що для нас це є ознакою якості. Сфера ніколи і нікого не копіювала – копіюють Сферу. Ми завжди йдемо своїм шляхом, прислухаємося до побажань наших користувачів та даємо їм найкраще. Будь-яке технічне рішення можна вкрасти. Бачення – ніколи. Тож ми завжди на крок попереду.

А тому давайте коротко ознайомимося з найбільш визначними можливостями продукту, на який орієнтуються решта – нам є що показати!

Інтуїтивність, краса та швидкість інтерфейсу

Після першого входу вас зустріне вбудований гід, який за хвилину покаже усі основні можливості керування. Це значно полегшить розуміння всіх механік роботи інтерфейсу та дозволить використовувати можливості програми повною мірою. Ми вклали багато сил у цю лаконічну інструкцію для того, щоб ви могли легко та швидко освоїтися у механіках роботи програми.

img-2

Інтерфейс абсолютно не схожий на жоден з існуючих на ринку продуктів. Його основна відмінність - він зроблений з любов'ю та увагою до дрібниць. Кожна кнопка там, де вона має бути. Чим більше ви будете використовувати продукт, тим краще зрозумієте чому.

img-3

Після проходження гіда користувач потрапить на панель, що управляє, який є основним елементом управління профілями. Елементи управління лаконічні з акцентом на дані максимально зручного візуального сприйняття інформації. Ряд дій також доповнено анімаціями для покращення взаємодії з інтерфейсом.

img-4

Для нас важлива естетика. А уподобання в дизайні є суто індивідуальними особливостями. Тому ми не обмежувалися темною та світлою темою, а зробили цілу низку можливих комбінацій налаштувань інтерфейсу, щоб ви могли підібрати оптимальний для себе зовнішній вигляд програми. На даний момент представлено чотири теми інтерфейсу та дев'ять акцентних (активні кнопки) кольорів.

img-5

Крім того, у вас є можливість не тільки вмикати або вимикати колонки та змінювати їх положення, що хоч і зручно, але не нове – ви можете самостійно встановлювати їх ширину. Потрібно більше місця на опис чи назву? Немає проблем.

img-6

Бажаєте змінити розмір усієї області контенту? Будь ласка. З будь-якою кастомізацією інтерфейсу взагалі немає проблем – налаштовуйте так, як зручно та максимально красиво особисто для вас.

img-7

Завезли ми і ще одну новинку – звуковий супровід. Кожен інтерфейс повинен мати зворотний зв'язок для того, щоб ви могли з більшим комфортом розуміти, що відбувається, коли ви з ним взаємодієте. Не всі конкуренти спантеличилися навіть візуальним відгуком. Ми здивувалися і пішли ще далі, додавши звуку. Не любите зайві звуки – можна вимкнути у загальних налаштуваннях.

Хотіли б звернути увагу на особливості інтерфейсу, які ви більше не зустрінете ніде:

img-8

Список профілів не розбитий на сторінки та розумний пошук дозволяє працювати з повним масивом даних.

img-9

Кнопки запуску та зупинки інтерактивні – вони змінюють свій колір та анімацію, відображаючи те, що відбувається з профілем. Наприклад, запуск у режимі автоматизації або прогрівання.

img-10

При активації масових дій знизу виїжджає зручна панель, яка за умовчанням прихована для заощадження місця.

img-11

Ви можете швидко змінити ім'я, проксі або опис профілю, просто клікнувши по потрібному полю.

img-12

При запуску прогріву ви бачите час, що залишився до завершення його роботи.

img-13

Доступ до менеджера cookies (якого, втім, теж немає більше ніде) в один клік.

img-14

Кнопка зміни IP також є інтерактивною – вона стає активною за доступності дії та змінює свій функціонал залежно від того, яке з'єднання ви використовуєте. У разі використання проксі з ротацією та вказівкою посилання для зміни адреси вона змінить вихідну адресу з'єднання, при використанні безкоштовних проксі змінить проксі, якщо ви використовуєте TOR – оновить вихідну ноду.

Інтерфейс чудово оптимізований і навіть з величезною кількістю даних все працює дуже швидко і без лагів. Ми використовуємо новітні бібліотеки та пишемо чудовий код для того, щоб все працювало максимально швидко та надійно, як швейцарський годинник. Крім того, все з чим ви взаємодієте ще й страшенно красиво!

Створення одного, десяти, ста профілів в один клік

Найчастішою операцією під час використання антидетекта є створення профілю. Ми доклали багато зусиль, щоб мінімізувати витрати часу на рутину. Звична картина сьогодні виглядає так: відкрити вікно створення, руками змінити дані, завантажити cookies, створити, і так по колу. Користувачі витрачають багато часу на те, що можна зробити значно простіше.

Тому ми зробили два режими створення профілів, запровадивши ще одну інновацію – провайдери з можливістю швидкого перемикання. Провайдер це універсальний супершаблон, який можна використовувати як при одиничному, так і масовому створенні профілів.

img-15

Уявіть собі, що вам потрібно налаштувати необхідні параметри всіх майбутніх профілів лише один раз - інтелектуальна система сама встановлюватиме всі необхідні дані щоразу, коли ви створюєте новий профіль. Ви можете встановити буквально все, що може бути потрібно - ім'я, іконки, теги, з'єднання, параметри зберігання даних, закладки, стартові сторінки та розширення.

img-16

Ви можете вказати список проксі для послідовного використання. При виборі списку кожен наступний профіль буде автоматично використовувати проксі зі списку до моменту його закінчення. Це також працює для масового створення. Уявіть собі – створили провайдер, завантажили список проксі, у два кліки створили 100 нових унікальних профілів з уже встановленими проксі, готовими до роботи.

img-17

Для користувачів, які використовують проксі з проксуванням на порт, ми також передбачили корисну новинку - вказівку діапазону портів. Виберіть у провайдері потрібний діапазон і кожен наступний проксі автоматично брати порт із заданого діапазону. Ви забудете про ручне редагування кожного з'єднання, що встановлюється, і це шалено заощадить ваш час!

img-18

Як уже говорилося вище, ви можете встановити стартові сторінки, закладки та необхідні розширення для кожного створюваного профілю. А якщо потрібно перенести закладки з Chrome? Нема проблем - використовуйте розумну функцію імпорту закладок. Просто завантажте файл, експортований із звичайного браузера до Сфери - вона сама все розбере по поличках. Збережіть. Готово.

img-19

Ще про розширення. Звичним рішенням для багатьох користувачів є встановлення розширень шляхом копіювання посилань із Chrome store або навіть переходом на магазин з відкритого профілю для того, щоб потрібне розширення з'явилося у списку доступних. Ми вирішили піти трохи далі та додати зручності, створивши вбудований пошук розширень. Вам не потрібно нікуди переходити - просто введіть потрібну назву у пошук і встановіть її у провайдер. Потрібні кастомні розширення? Завантажте їх архівом. Навіть дещо одразу. Тут це можна.

Тепер про режими створення.

img-20

При створенні одиночного профілю є вибір двох режимів - звичайного і швидкого. І в тому, і в іншому випадку за основу налаштувань створюваного профілю буде взято встановлений провайдер - він відображається праворуч від перемикача режиму створення. Ви можете швидко змінювати його прямо тут, таким чином створюючи різні профілі в одному просторі. Наприклад, один із провайдерів може містити налаштування десктопних пристроїв, а інший - мобільних. В одному буде все необхідне для роботи з Facebook, в іншому – Google і т.д. Користувач може створювати та використовувати необмежену кількість таких шаблонів.

Для створення профілю у звичайному режимі необхідно вимкнути перемикач із режиму “Швидка”, після чого натискання кнопки “Нова сесія” відкриє повноцінне вікно з налаштуваннями.

img-21

У цьому режимі ви можете внести точкові зміни перед створенням профілю. У більшості випадків це не має сенсу, якщо ви правильно налаштували провайдер, то всі необхідні настройки вже застосовані (провайдер, що використовується, відображається праворуч від назви). Тому рекомендуємо використання швидкого режиму - якщо вам потрібно швидко змінити ім'я, проксі або опис, то ви зможете зробити це прямо в менеджері сесій з кліку в необхідному полі.

img-22

Редактор проксі оснащений інтелектуальною системою вставки, тому вам досить просто скопіювати з'єднання в форматі, що підтримується (який ви можете побачити по наведенню на рядок вставки) - програма сама встановить всі необхідні значення і здійснить перевірку проксі.

Резюмуючи - налаштувавши та встановивши провайдер, ви можете створювати правильні профілі всього в один клік або по натисканню гарячої клавіші.

img-23

Гарячим клавішам також було приділено достатньо уваги – вони підтримують велику різноманітність дій та добре лягають у концепцію швидкісного інтерфейсу з можливістю масових дій.

А що, якщо потрібно створити одразу 100 профілів або імпортувати покупні облікові записи Facebook? І тут вишенька на торті – провайдер в умовах роботи з великою кількістю профілів. У Сфері є одразу кілька ексклюзивних функцій, що забезпечують неймовірно потужні умови для роботи з великими обсягами даних – масове створення та масовий імпорт.

img-24

Масовий імпорт дозволяє легко заводити велику кількість акаунтів до Сфери без необхідності їх вставки в документики або будь-якої іншої підготовки. Є облікові записи Facebook - виберіть їх все і завантажте. Браузер сам знайде та встановить усі дані від акаунтів - конфігурацію, cookies, опис, гео та автоматично завантажить їх у вигляді готових профілів. Встановіть проксі, можна масово. Готово.

img-25

Немає даних облікових записів, але є cookies? Добре для цього є масовий імпорт. Виберіть потрібний провайдер і завантажте множинні файли прямо в інтерфейс - Сфера сама запропонує кількість профілів, що створюються. Також можна опційно додати налаштування статусу “Новий”, щоб візуально відокремити свіжостворені профілі. Програма створить вказану кількість профілів на основі вибраного провайдера та автоматично розподілить Cookies між ними. Як із масовим імпортом - у пару кліків у вас ціла армія акаунтів, готових до роботи.

Масові дії

Раніше ми вже згадали про можливість масових дій, але хотілося б розкрити цю тему докладніше, бо тут також є дуже багато цікавих та унікальних речей.

img-26

Ви можете виконувати цілу низку масових дій у межах робочого столу. Масовий запуск та зупинка є, і працює дуже швидко у порівнянні з іншими продуктами, але це не нове.

Як вам такі масові функції?

img-27

Ви можете масово встановити проксі у вибрані профілі. Якщо виберете кілька проксі - вони будуть встановлені послідовно до закінчення списку. Якщо виберете один, він буде встановлений у всі вибрані профілі. Ідеально, коли потрібно масово змінити проксі із ротацією.

img-28

Вам не потрібно відкривати профілі та по одному вивантажувати дані з використанням милиць у вигляді розширень. Ви можете масово експортувати cookies з безлічі профілів всього кількома кліками.

img-29

Бажаєте масово перевірити проксі на чистоту? Сфера дозволяє це зробити за лічені секунди без необхідності відвідування окремих сервісів. Базова перевірка IPQS вбудована у браузер і дуже зручна.

img-30

Усього парою кліків ви можете масово перевірити працездатність встановлених з'єднань.

img-31

Доступний масовий прогрів, який по закінченню встановить необхідний статус і покаже кількість отриманих в результаті роботи Cookies.

img-32

Чи потрібно створити новий статус і масово встановити його на профілі прямо в панелі керування? Без проблем.

img-33

При необхідності масового відправлення профілів в автозатоку Facebook це також відбувається шляхом пари кліків.

img-34

Чи потрібно перенести профілі на інший робочий стіл, щоб поділитися ними з командою? Пара кліків.

img-35

Якщо ви хочете відправити профілі іншому користувачеві Сфери - ви також можете зробити це масово без будь-яких проблем.

Проксі менеджер

Менеджер проксі це один із найважливіших модулів у сучасному антидетекті. Базовий пристрій цього елемента досить схожий між усіма актуальними продуктами, але Сфера тут готова дати вам більше.

Менеджер інтуїтивний та зручний, дозволяє імпортувати проксі як за допомогою копіювання так і завантаженням файлів, оснащений системою розпізнавання безлічі форматів (які можна побачити за наведенням на рядок проксі), має найвищу на ринку швидкість валідації.

Але тут є й дещо унікальне – масові дії. Так, як у випадку із сесіями тут є низка дуже корисних дій, які дозволять у рази прискорити рутинні завдання.

img-36

Почнемо з того, що ви також можете налаштувати візуальний вигляд менеджера під себе, залежно від того, які дані ви хочете бачити. Ви можете просто приховати ті пункти, які зайві, щоб знизити візуальний шум.

img-37

У проксі менеджер вбудована зручна система фільтрації проксі за датою створення та використання, геопозицією та часовою зоною.

img-38

Ви можете виконати масову перевірку проксі, і якщо деякі з них не працюють, видалити їх натисканням однієї кнопки. Це дозволить уникнути накопичення непотрібного сміття у менеджері.

img-39

Копіювання проксі між робочими столами. Якщо вам потрібно перенести ваші проксі в інший робочий стіл - ви можете зробити це масово, використовуючи функцію копіювання проксі.

img-40

Якщо вам необхідно передати проксі напарнику поза робочими столами Сфери або використовувати їх в іншому місці, ви можете експортувати їх у вигляді файлу.

Прогріватор

Звична всім функція з низкою унікальних особливостей, куди варто звернути увагу. Як було сказано вище, прогрівання у Сфері можна запустити масово, а кнопки запуску змінюють візуальне оформлення.

img-41

Під час запуску прогріву браузер пропонує вам використання найпопулярніших сайтів у локації встановленого проксі. Якщо ви масово запускаєте прогрів сесій із різною геопозицією, список таких сайтів буде автоматично налаштований для кожної з них індивідуально. Вам потрібно лише вибрати кількість сторінок та задати час перебування, якщо хочете.

img-42

При цьому програма показуватиме приблизний час завершення прогріву аж до завершення роботи робота.

Якщо автоматичний список на основі геопозиції не підходить - відключіть перемикач і вкажіть адреси сайтів вручну, або завантажте їх як файл.

Знизу також є перемикач, який дозволяє автоматично встановити статус "Прогріто" після завершення роботи прогріву.

Важливо звернути увагу на те, що прогрів працює в headless режимі, що значно підвищує його продуктивність. Наприклад, якщо в деяких популярних продуктах ви одночасно запустите на прогрівання більше 5 профілів, буде відчутний лаг. У сфері цього немає навіть при запуску 15-20 і більше профілів. Максимум залежить лише від продуктивності комп'ютера.

Вбудована система перевірки чистоти проксі

Ще одна чиста інновація, недоступна в жодному іншому продукті – інтеграція системи перевірки проксі на чистоту. У загальних налаштуваннях ви можете вказати ваш токен IPQS і виконувати запити на чистоту проксі, які зберігають свій результат у вбудованій статистиці.

img-43

Після додавання токена сервісу перевірки проксі достатньо зробити лише один клік на статусі проксі, після чого буде виконано перевірку, детальні результати якої ви зможете побачити у списку, що випадає. Залежно від результату перевірки програма пофарбує індикатор у зелений або червоний колір, щоб привернути увагу, якщо чистота проксі під питанням. Ви можете виконати масову перевірку проксі на чистоту за допомогою меню масових дій.

Командні налаштування та робочі столи

Ще одна унікальна особливість Сфери, до якої намагаються дістати застарілі рішення – командна робота. До якої команди ви звикли? Це або вхід з одного облікового запису (що у Сфері доступно за замовчуванням) з розділенням профілів тегами, або необхідність розшарувати кожен потрібний профіль вручну. Обидва методи стомлюючі та неорганізовані.

Як реалізовано роботу в командах у Сфері? Кожен користувач має ізольовані робочі простори - робочі столи.

img-44

Робочі столи поділені на особисті та командні. Ви можете створювати та керувати необмеженою кількістю робочих столів, що дуже зручно навіть, якщо ви працюєте один.

Величезною перевагою такого поділу на відміну від тих самих папок є те, що при відкритті безлічі профілів у різних робочих столах браузер приховуватиме вікна, які не відносяться до поточного робочого простору.

При роботі в команді навіть з одного облікового запису це дуже зручно, тому що кожен користувач може використовувати власний простір, при необхідності переміщаючи профілі між ними. Тільки ось робота з одного облікового запису більше не має сенсу, тому що ми організували командну роботу зовсім по-новому - власник облікового запису може підключати до нього учасників з різними правами доступу, а їм навіть не потрібно купувати окремі ліцензії!

img-45

Власник облікового запису може додавати користувачів до команди, встановлювати їх ролі та вибирати доступні для членів команди права. Це стосується як можливості примусової зупинки сесій, створення профілів і додавання проксі, тегів і провайдерів, так і доступів до окремих робочих столів! Також можна призначати адміністраторів, які можуть додавати інших учасників та виконувати переміщення профілів між робочими столами, керуючи виробничим "конвеєром".

Тобто ви можете створити безліч просторів і додати туди потрібних співробітників, які бачитимуть тільки ту інформацію, яку ви хочете їм надати. І жодної плутанини! Що важливо – користувач може як створювати команду, так і бути її учасником навіть одночасно. Можливі комбінації налаштувань дозволять власнику команди вибудовувати цілі робочі відділи будь-якого масштабу, використовуючи лише один обліковий запис!

Два режими керування вікнами

Історично однією з особливостей Сфери була можливість керування вікнами шляхом переміщення між вкладками, що було дуже зручно на тлі перемикання між великою кількістю окремих вікон. І ця особливість збережена в новому продукті, але абсолютно переосмисленому вигляді.

І якщо раніше в Сфері використовувалися не повноцінні вікна, а тільки їхня частина, яка відповідає за рендер, то тепер це звичайні вікна Chrome, які закріплюються під вкладками і змінюють свій розмір разом зі зміною розміру вікна, що управляє, - дуже технологічно і незвичайно. Це дуже зручне рішення відразу з двох причин – по-перше, сама навігація дуже зручна – щоб перейти на потрібний профіль необхідно натиснути на вкладку з його ім'ям або на порожнє місце у рядку профілю. По-друге, немає розсипу іконок браузера на робочій панелі – все дуже компактно. А на комп'ютерах під керуванням MacOS це дає можливість візуальної навігації між відкритими профілями шляхом використання системного хоткею ctrl+down.

img-46

Режим розумного керування ідеальний під час використання мобільного емулятора.

img-47

Ви можете зручно переміщатися між вкладками навіть за великої кількості відкритих сторінок.

img-48

Після натискання на вкладку правою кнопкою миші можна зробити популярні дії (наприклад, змінити IP у проксі) навіть без переходу в панель керування.

Smart Window Control надає користувачам Сфери дуже багато переваг, але якщо з якихось причин вам зручніше працювати з роздільними вікнами, достатньо вимкнути режим розумного керування в налаштуваннях і профілі будуть відкриватися в різних вікнах.

img-49

Правда, і тут є невеликий сюрприз - у вікно Хрома зліва інтегрована кнопка у вигляді логотипу, при натисканні на яку здійснюється перехід на вікно, що керує, що позбавляє вас необхідності шукати на панелі завдань потрібну іконку. Також для швидкого переходу на вікно, що управляє, можна використовувати хоткей. Це дозволяє працювати дуже швидко та зручно.

Підтримка TOR та безкоштовні проксі

Сфера з коробки підтримує відразу два з'єднання, які не вимагають від вас власних проксі для того, щоб досліджувати необхідний ГЕО або переглядати веб-сторінки анонімно, тому що тут вбудована підтримка безкоштовного проксі пула з широким вибором локацій, а також присутня цибулинна мережа.

img-50

Ви можете встановлювати необхідну локацію для безкоштовних проксі навіть не залишаючи панель, що управляє.

img-51

Кнопка, що використовується для зміни вихідного IP на проксі з ротацією, також активна при TOR-з'єднанні - вона дозволяє в один клік змінювати вихідну ноду підключення.

Антидетект-гібрид

Найважливіша частина будь-якого антидетекту - якість роботи підмін. І тут весь наш величезний досвід дозволив повною мірою реалізувати всі найсучасніші рішення. Ми не будемо докладно порівнювати відмінності в реалізації тих чи інших технологій (спойлер - те, що всі проходять чекери не робить якість замін однаковим) і розглянемо це в окремій статті.

Найголовніше, про що хотілося б сказати тут – ми винайшли те, що вже намагаються копіювати.

У Сфері є два режими роботи - Звичайний, в якому присутні традиційні заміни відбитків з можливість вибору ОС, браузера і всіх базових параметрів системи та можливістю включення апаратних шумів, і абсолютно новий режим, який називається Гібрид.

img-52

Основна інновація цього типу заміни полягає в тому, що він вибудовує заміну "навпаки" - не змінює параметри комп'ютера під налаштування конфігурації, а підбирає правильні налаштування конфігурації під комп'ютер.

Приклад: на формування відбитків Canvas та WebGL впливає відеокарта. Якщо у вас популярна модель, наприклад GeForce GTX1080, то ще цілий ряд інших моделей будуть мати схожі характеристики, які створять такий же відбиток. Але як дізнатись, які? Гібрид зробить це автоматично. Також підмінить ще ряд параметрів, які неможливо визначити шляхом синтетичних тестів. При цьому самі відбитки залишаться рідними, тобто без будь-яких втручань, але інші параметри конфігурації будуть унікалізовані.

Ще краще ця можливість відкривається на MacOS через обмеженість можливих варіантів відеокарт (у користувачів Мак в цілому менше варіацій реальних відбитків, ніж Windows). А на багатьох комп'ютерах Mac серії M реальні відбитки взагалі не відрізняються між собою, що робить використання режиму ідеальним. Користувачі відзначають значне підвищення якості роботи з антидетектом під час використання гібрида, і зі знанням теоретичної частини це виглядає абсолютно логічно.

Мобільна емуляція

Як показує практика, довіра АФ систем до мобільних конфігурацій часто вища, ніж до звичайних. Тому практика мобільної емуляції міцно увійшла до списку необхідного функціоналу. Чи варто говорити, що перша доступна мобільна підміна з'явилася саме у Сфері далекого 2017 року. З моменту виходу нової версії старі користувачі буквально атакували нас з вимогою якнайшвидше випустити мобільні конфіги. І ми випустили їх у вигляді першого у світі браузерного емулятора мобільних пристроїв.

Ми стали повторюватися за самими собою і за іншими гравцями на ринку, і створили щось особливе:

img-53

Мобільний веб-емулятор не тільки чудово виглядає в роботі, але й надає унікальні можливості.

img-54

Так виглядають актуальні мобільні зміни популярних на ринку продуктів.

img-55

Так виглядає мобільний веб-емулятор у Сфері.

Змінити положення пристрою на льоту це звичайна ситуація, яка часто використовується при роботі з реальним пристроєм. Дивно, але в існуючих мобільних замінах вона доступна не скрізь. А там, де доступна, веде до того, що після перевороту екрана дані про його орієнтацію в реальному часі не оновлюються. У Сфері ви можете крутити екран у процесі роботи так, як вам зручно - всі дані будуть оновлені в реальному часі.

Мобільні пристрої оснащені гіроскопом, мають батарею, яка змінює свій заряд під час використання пристрою, і це також не враховується у існуючих мобільних замінах, навіть у базовому вигляді. Пристрій батареї в Сфері реалізовано таким чином, що час телефону знаходиться в стані розряду і через деякий час стає на заряд. Коли ви знаходитесь на сайті він буде бачити поступовий розряд батареї та підключення зарядного пристрою, як у реального пристрою. Також відбувається заміна значення часу на основі поточного рівня батареї, який передбачається до повної зарядки/розряду пристрою.

img-56

Параметри медіадевайсів у Сфері також повністю відповідають таким у реальних пристроях.

Таким чином, браузерний емулятор це буквально наступний крок у розвитку технології мобільної заміни. У ряді випадків він дійсно здатний замінити дорогі і складні в роботі повноцінні емулятори, тому що має більшість необхідних підмін, які зовсім не враховуються в будь-яких інших продуктах.

Автозалив

Не є першопрохідниками, але варто відзначити, що Сфера це третій на ринку браузер, який надає користувачам Facebook відправку профілів в автозатоку прямо з інтерфейсу браузера.

img-57

Після встановлення токена Nooklz ви можете відправити профілі в автозаток масово або по одному, при цьому йому буде встановлено відповідний статус (можна відключити в загальних налаштуваннях).

Ми вибрали Nooklz, оскільки з нашого погляду на сьогоднішній день це найсучасніша система з низкою важливих переваг. Дізнатися більше про автозатоку ви можете на офіційному сайті.

Контроль над змінами конфігурації в реальному часі

Ви знаєте, що в більшості інших продуктів вікна профілів не пов'язані з вікном керування після їх запуску? І що якщо ви змінили проксі “на ходу”, то WebRTC не оновить свої значення до перезапуску? Що вже казати про інші елементи конфігурації. Багато користувачів регулярно наштовхуються на бани облікових записів тому, що не знають про ці особливості і не перевіряють профілі на витік після їх запуску. Розробники вважають за краще замовчувати цей момент. У Сфері це повністю враховано - кожен працюючий профіль безперервно пов'язаний з вікном керування і всі параметри, які ви бачите в налаштуваннях, є такими і у працюючому вікні.

img-58

Чи змінили проксі не закриваючи профіль? Не проблема - Сфера підхопить та встановить правильні значення автоматично. Чи змінили параметр конфігурації? Аналогічно. Ця унікальна особливість означає набагато більше, ніж здається здавалося б. Як мінімум, вам не потрібно зупиняти роботу при зміні з'єднання та щоразу перевіряти параметри на відсутність витоків.

Кількість та якість оновлень

З моменту релізу Еволюції 1 листопада 2023 року ми виконали 19 оновлень, додали понад 50 нових функціональних можливостей. Це майже 5 оновлень на місяць, у кожному з яких не просто виправлялися помилки або проводилися невидимі покращення, а додавалися бажані та потрібні функції. Ми розглядаємо кожну запропоновану нашими користувачами ідею та беремо на себе відповідальність за її якісну реалізацію. Наша команда й надалі не планує зупинятися на оновленнях движка - ми будемо продовжувати створювати інновації та підвищувати технологічну планку улюбленого продукту!

Підсумки

Хоча ми спробували лаконічно розглянути ключові унікальні особливості Сфери, огляд все одно вийшов досить об'ємним. При цьому варто відзначити, що велика кількість дрібніших, але не менш цікавих особливостей залишилася "за кадром".

Ми можемо сміливо і з гордістю стверджувати, що на сьогоднішній день Сфера це найбільш технологічний продукт, що швидко розвивається на ринку, який наповнений інноваційними рішеннями, що значно покращують досвід використання антидетекту.

Безліч унікальних ідей вже реалізовано, але над багатьма ведеться розробка прямо зараз. Нам є чим здивувати і порадувати наших користувачів. Ми любимо те, що робимо та робимо це з душею!

Якщо ви такі ж максималісти, як ми і звикли використати найкраще, то нам з вами по дорозі. Приєднуйтесь – використовуючи Сферу, ви завжди отримуєте більше!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere