Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Linken Sphere v9.5.4

img-1

Вітаємо, друзі! Ми підготували нове оновлення, в якому виправили проблему чорного екрану та кілька можливих фарб, а також традиційно додали кілька нових функцій.

Говорячи про чорний екран, окремо хотілося б відзначити, що основною причиною проблеми є низька швидкість з'єднання з нашими серверами. Слідство у вигляді чорного екрана було виправлено, і тепер все працюватиме нормально. Однак, якщо ви зіткнулися з цією проблемою (при цьому також раніше могли відчувати труднощі з оновленням), то рекомендуємо вам спробувати використання інших VPN сервісів при роботі зі Сферою - з великою ймовірністю, покращення якості з'єднання дозволить вам отримати найкращий досвід роботи з додатком. відгук на ваші дії, підвищить швидкість запуску та зупинки сесій.

А тепер докладніше про новинки:

Лог дій у сесії

img-2

Очікувана і потрібна функція при роботі з командою, і не тільки. Раніше у вас не було можливості проводити ретроспективний аналіз дій ваших співробітників, що ускладнювало оцінку ефективності їхньої роботи. І навіть працюючи поодинці буває дуже корисно побачити все, що відбувалося з сесією за час взаємодії з нею.

Тепер ви зможете бачити кожну виконану дію - ким і коли вона була зроблена. Історія дій, напевно, стане дуже корисним інструментом, який підвищить ефективність вашої роботи.

Функціонал логування дій доступний в актуальному оновленні. Його повноцінна робота розпочнеться після змін на сервері, які будуть здійснені 06.04.24 в діапазоні часу 6:00 – 9:00 за UTC. Хочемо звернути увагу, що протягом зазначеного діапазону часу можлива тимчасова скрута в роботі з програмою.

Покращене налаштування опису

img-3

Опис сесії – це часто використовувана функція, при цьому розмір вмісту опису індивідуальний для кожного користувача, як і розмір фізичного екрану. В одному з попередніх оновлень ми додали текстовий редактор, який дозволяє керувати розміткою вашого опису. Тепер ми пішли далі та покращили відображення вікна опису, додавши можливість ручної установки його розміру. Принцип взаємодії залишився тим самим - ви можете використовувати кнопку Enter для збереження даних, при цьому також були додані додаткові кнопки у випадку, якщо вам зручніше використовувати лише мишку або тачпад.

Можливість відключення локалізації браузера

img-4

Багато користувачів зверталися з проханням реалізувати переклад вікна браузера більш зручною для них мовою, і в минулому оновленні ми реалізували таку можливість. Однак, виявилося, що іншій частині користувачів краще використання старого варіанту. Тому ми надали можливість відключення розширеної локалізації. Тепер ви можете керувати функцією розширеної локалізації у загальних налаштуваннях.

Повний чейнджлог:

Поліпшено:

  • Поліпшено можливості роботи з описом сесії

Додано:

  • Лог дій у сесії
  • Можливість відключення розширеної локалізації

Виправлено:

  • Виправлена проблема з чорним екраном під час запуску програми
  • Виправлено кілька можливих фарбів

Дякуємо всім користувачам за якісний зворотний зв'язок, відмінні ідеї та постійну допомогу в покращенні продукту – ми дуже цінуємо це!

Наступне оновлення вже у роботі – воно принесе ще більше корисних функцій і зробить Сферу ще кращою. Дякую що ви з нами!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere