Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Linken Sphere v9.7.4

img-1

Вітаємо, друзі! Рекомендуємо отримати оновлення двигуна до 125 версії, а також низку корисних змін у клієнті.

Як і було заявлено раніше, ми розпочали процес всебічного покращення функціонування улюбленого продукту - у новій версії були зроблені перші кроки щодо зниження витрати трафіку на оновлення даних, розширено функціонал та стабільність API, додано підтримку ipV6, покращено якість мобільних замін.

Тепер докладніше:

Нова система оновлення даних

Нове покоління Сфери позбавило користувачів необхідності натискати кнопку оновлення на сторінці з даними, що в рази покращило зручність взаємодії з інтерфейсом. Тим часом це призвело до підвищеного споживання трафіку, що негативно позначається на користувачах з обмеженим каналом Інтернету або при необхідності роботи з трафіком у межах певних лімітів.

Дещо раніше ми заявили про те, що плануємо змінити принцип роботи з даними, і перші зміни вже тут. Робота ведеться в кілька етапів, і в поточному оновленні за новим принципом вже працюють такі елементи, як менеджер менеджер, провайдер, аналітика проксі (ipqs). Це говорить про те, що ми взяли найкраще від обох принципів оновлення даних – ручного та автоматичного.

Тому тепер відбувається тільки оновлення даних, що змінилися без зайвої витрати трафіку, при цьому вам так само не потрібно натискати жодних кнопок. А вже в наступному оновленні ми завершимо процес переходу на новий тип синхронізації, додавши до цього списку робочі столи та сесії.

Результат – найбільш досконала на ринку автоматизована система оновлення даних без будь-яких надлишок у вигляді зайвої витрати трафіку.

Ми перевірили масштабне тестування нової системи та залишилися задоволені отриманими результатами. Але оскільки ми максимально прагнемо до підвищеної стабільності роботи, то додали тимчасову опцію у вигляді відключення нової системи синхронізації.

img-2

Якщо у вас виникнуть проблеми з новим методом роботи з оновленням даних, ви зможете вимкнути його в загальних параметрах програми.

Підтримка проксі типу ipV6

img-3

Ми оновили вбудовану систему проксифікації і тепер доступне використання проксі у форматі ipV6. При цьому всі інші механіки, включаючи автоматичну валідацію, залишилися без змін.

Перевірка версій сесій

img-4

Програма регулярно оновлюється, як і версії браузерів ваших сесій. Раніше нерідко відбувалися ситуації, за яких один із членів команди вже оновив свій клієнт і створив сесію з новішою версією, а інший користувач намагався запустити її на більш старому клієнті. При архітектурних змінах між версіями Chrome можуть змінюватися окремі дані в сесіях, що раніше призводило до креш або інших проблем при запуску на старій версії.

Тепер ця проблема врахована, і якщо на застарілому клієнті неможливо надійно запустити сесію, створеному в новій версії, то користувач отримає відповідне повідомлення.

Повний чейнджлог:

Поліпшено:

  • Двигун браузера оновлено до версії 125
  • Поліпшено продуктивність синхронізації даних
  • Покращено якість замін мобільних конфігурацій
  • Покращено продуктивність та стабільність при роботі з Local API

Додано:

  • Додана підтримка проксі формату ipV6
  • Перевірка версійності сесій
  • Додані нові запити під час роботи з Local API
    • Set Geo дозволяє вимкнути перемикач Geo(Auto), і встановити дані, що передаються
    • Delete Desktop дозволяє видалити по UUID робочий стіл у всіх користувачів
    • Create Desktop дозволяє створити робочий стіл у вибраній команді (не вказавши поле з UUID команди, робочий стіл буде створено в особистих)
    • Get Teams дозволяє отримати список UUID активних команд, а якщо передати team_name - поверне UUID команди з вибраним ім'ям
    • Optimize Storage дозволяє очистити дані віддалених сесій у AppData
    • API Threads Count встановлює ліміт потоків, які використовуватиме браузер у своїй роботі (основне застосування - одночасна робота з кількома сесіями)
  • Додана можливість вказати аргументи запуску при роботі з Local API (приклад: "chromium_args": "--no-pdf-header-footer --allow-silent-push")
  • Додано ОБНОВЛЕНА ДОКУМЕНТАЦІЯ З РОБОТИ З LOCAL API

Виправлено:

  • Виправлена проблема із зупинкою сесій з використанням Local API
  • Виправлено неправильний вибір провайдера під час створення сесій з використанням Local API
  • Виправлена можлива проблема з відображенням статусів
  • Виправлена можлива проблема з імпортом раніше експортованих Cookies
  • Виправлено ряд дрібних багів інтерфейсу

Ми продовжуємо роботу у напрямку підвищення стабільності та швидкості роботи програми. Вже дуже скоро на продукт чекають великі та якісні зміни, що значно покращують досвід використання Сфери. Як і завжди тепло дякуємо кожному користувачеві за зворотний зв'язок. Залишайтесь на нашій хвилі!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere