Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Linken Sphere v9.2.8

Рекомендуємо отримати оновлення до останньої версії, в якому було внесено ряд корисних змін. На деяких слабких комп'ютерах ускладнення інтерфейсу може призводити до лагав, тому було доцільним додати можливість відключення функції лічильника проксі. На прохання користувачів було додано масову перевірку чистоти проксі та скасування швидкої зміни опису, відображення штатів США в інформації про сесію Збільшено швидкість відкриття десктопів та CNS та додано можливість ручного розблокування сесії, якщо при її завершенні виникли проблеми і вона залишилася заблокованою.

Докладніше про нововведення:

Тепер ви можете вибрати необхідні сесії масово та здійснити перевірку чистоти проксі в один клік:

img-1

Іноді можна випадково змінити або видалити опис сесії, що призводило до проблем. Тепер у випадку, якщо ви хочете скасувати зміни, у вас є така можливість. Також додано повідомлення про зміну опису:

img-2

Некоректне завершення роботи із сесій іноді призводило до того, що вона виявлялася недоступною і доводилося писати на підтримку. Тепер проблеми немає, тому що ви можете самостійно розблокувати сесію, якщо її неможливо запустити:

img-3

Ми постійно працюємо над покращенням продукту як у видимих, так і в невидимих на перший погляд змінах. З кожним оновленням Сфера стає швидшою, стабільнішою та функціональнішою. Попереду багато амбітних планів. На жаль, ми не встигли випустити емуляцію мобільних пристроїв. цього року, хоч у нас майже все готово.Причина в тому, що дуже скоро ви побачите емуляцію дійсно нового рівня.Ми запропонуємо рішення, аналогів якому ще не було на ринку.І ця затримка того коштуватиме. хто вірить у нас, допомагає у розвитку та постійному покращенні проекту. Ми дуже цінуємо вас. Дякую, що ви з нами!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere