Clicky

icon

Більше 6+ років ми успішно обходимо основні антифрод-системи.

Звертайтесь до нас для безкоштовної консультації щодо продукту.
Ми вивчимо ваше завдання й відповімо на всі ваші запитання.

Linken Sphere v9.2.7

Пропонуємо вашій увазі нове оновлення улюбленого продукту. Ми виправили ряд помилок і дрібних багів на підставі репортів, зокрема помилкові спрацьовування за деякими антивірусними базами на Windows, проблеми з лічильником використання проксі, які відбувалися в окремих випадках, непрацюючий Tab при додаванні закладок через інтерфейс, можливі проблеми з встановленням мови при швидкій зміні з'єднання, проблеми з деякими таймзонами та дуже рідкісний, але неприємний баг з перевідкриттям вікон у неправильній роздільній здатності при використанні гібрида на MacOS.

Висловлюємо велику подяку за вашу увагу до дрібниць та якісний зворотний зв'язок!

Крім традиційного підвищення якості та стабільності програми ми приготували для вас цікаві покращення.

Багато користувачів озвучували нам бажання можливості встановлення посилання на зміну IP не тільки при повноцінному створення та редагування сесії/провайдера, але і при швидкій зміні з'єднання на менеджері сесій, а також при додаванні проксі в проксі менеджер. Сказано - зроблено. Тепер ви можете додавати посилання на зміну IP як у менеджері сесій при миттєвій зміні з'єднання:

img-1

Так і в проксі-менеджері при додаванні або редагуванні проксі:

img-2

А якщо нам довелося попрацювати з проксі менеджером, то ми вирішили виконати ще одне побажання - тепер ви можете видаляти дублі з'єднань в один клік. Дійсно, при тривалій роботі проксі мають властивості накопичуватися, тому до чудового інструменту, який дозволяє видаляти неактивні сполуки було додано можливість також легко позбутися дублів:

img-3

Це зажадало невеликого переосмислення елементів управління, тому щоб уникнути візуального перевантаження керуючої панелі ми приховали додаткові дії в окремому меню, як це вже звично працює в менеджері сесій. В результаті управління проксі в менеджері стало не тільки функціональнішим, але й естетичнішим візуально. Ми вже готуємо наступне оновлення, де ви напевно знайдете для себе безліч нових чудових ідей. Насолоджуйтесь Еволюцією!

img
Автор

LS_JCEW

Експерт в антифрод-системах з великим досвідом у мультиакаунтінгу, тестуванні на проникнення веб-застосунків (WAPT) та автоматизації (RPA).

Linken Sphere